1. 3. 2021 KUŘECÍ BURGERY NOWACO

Slovenský kokot s ušatým kokotem a s kokotem v červeným svetru s námi po roce na další měsíc vyjebali a tak pokud se budu držet litery zákona, nemám moc šancí někam jít a napsat o tom. O koncertu samozřejmě nemůže být řeč. Takže využiju právo provozovatele tohoto blogu a místo reportů se tu může sem tam objevit i nějaká ta recenze. Ale čekat, že napíšu recenzi jako nějaký fundovaný odborník, to může fakt jen asi idiot. Dnes se budeme zabývat našimi pajšly. Ostatně už jednou jsem zde prováděl rozbor tří různých druhů burgrů. Dočíst se to může náhodný i pravidelný návštěvník této ubohé stránky tady. Dnes bude řeč o předsmažených kuřecích hamburgerech od firmy Nowaco. Nejtěžší na tomto burgru je, odhodlat se jít do toho a koupit ho. Všechno ostatní pak už je pohoda. Já si totiž nemyslím, že bych musel tuhle hluboce zmraženou pochoutku poslat do sraček a ohodnotit ji deseti procenty, jak to udělalo (momentálně) pět pitomců v recenzích na heurece. Co jste jako čekali vy kreténi za čtyřicet korun? Stopadesátigramový hovězí hovado? Jste se asi posrali ne? A co ty kosti co se vám zapíchávaly do dásní? Já v tom nic takovýho neměl. To se neumíte nažrat nebo co? Dát špatnou známku tomuto pokrmu může fakt jen debil nebo Pražák, kterej má rypák nahoru a odsoudil burgery od Nowaco ještě předtím, než to vyzkoušel. Stejným způsobem bych mohl já ohodnotit pokusy o sýr s plísní na povrchu od Tesco a porovnávat ho s hermelínem. Blbost. Je třeba zohlednit cenu a za jakým účelem jdete do obchodu, abyste si Nowacoburgery koupili. Ten kdo chce od Nowaconamletýhokuřete burger, jakej dostane v burgrárně, tak musí být opravdu vyšinutý magor. Ale my normální kupujeme takovýhle blbosti za účelem rychlého naplnění žaludku něčím, co sice není zdravé, ale neuškodí to když se tím nebudete cpát denně. A navíc ta směšná cena v dnešní době! 40Kč za 4 burgry. Ano, neměl bych to asi nazývat burgrem, protože vím jak vypadá burger a když můžu tak si ho rád dám. Když se ale probudíte po noční a žaludek vám kňučí jak japonská pornoherečka, ještě rádi zajdete do mrazáku vytáhnout hezkou krabičku s obsahem něčeho mletého mraženého. 4 kusy najednou nesníte. Znamenalo by to sežrat 4 housky najednou a to je prasárna. Ale dva takový ne moc šťavnatý kousky namletých pilin a umělé hmoty nebo co v tom je, už se sní bez obtíží. Je tedy třeba do obyčejné housky, kterou rozkrojíte vložit správné množství rajčat a cibule, abyste se nedusili suchostí. Poté na rozpálenou pánvičku s olejem samozřejmě, vložíte dva plátky Nowacoburgerů, doporučuju použít pokličku, protože to prská jako vaše stará když se vrátíte nadrátovanej z hospody. Chvilku na jedný straně, chvilku na druhý straně a je hotovo. Zkušení šéfkuchaři můžou před vyndáním z oleje na již do zlatova opečenou hmotu položit sýr pro zvýraznění chuti. Když se sýr začne roztékat, vložíme burgery do připravených obložených housek, zalijeme kečupem, položíme na něj plátek čínského zelí, vršek housky potřeme hořčicí a voilá, dobrota je na světě. K zapití doporučuji Pepsicolu bo nějakou jinou nebílou perlivou tekutinu, řádně vychlazenou. A jaký je rozdíl mezi pětikilovým dokonalým burgrem z restaurace a plátky jakoburgeru od Nowaca? Samozřejmě v chuti. Nowaco burgery nejsou nijak výrazné, nechutnají jako burgery. Spíš taková průmyslová sekaná. Ale co bychom kurva chtěli za čtyřicet Káčé? A dál? Tak nejenom že vám po obrovským hovadu z restaurace, který bude doplněn ještě o hranolky a jiný píčoviny, bude špatně, protože toho je prostě hodně a už do vás pak nepoleze pivo což je průser, ale taky to bude o dvě kila dražší a hlavně na vás budou všichni kolem, co si dali guláš, čumět, jak to žerete jak prase, že máte slaninu až za ušima a hubu upatlanou jak malý retardovaný děcko. Taky nijak zvlášť neovlivníte obsah toho, co v něm budete chtít mít. Ne každý má rád okurku nebo ten který druh dresingu, který je v nabídce. Tohle s Nowacem řešit nemusíte. Za dvě stovky si koupíte pět takových balení po čtyřech. Do housky si můžete klidně nasrat když to tak máte rádi a až vám hovna potečou skrz zuby koutky úst ven, nikdo, ale opravdu nikdo na vás nebude čumět jak na kripla. A to se počítá!!  






Dobře jsme k obědu pojedli a v krabičce nám zůstaly ještě dva. Housky už ale nejsou. Ničemu nevadí, v chlebu chutnají mletý kuřata od Nowaca stejně přiměřeně jako v housce. A navíc si můžete říct, že k obědu jste měli burgry (v housce) a k večeři máte tousty (v chlebu). 




Je mi jasný, že opravdový gurmán by tohle nevzal do huby a pan Pohlreich by vrhnul už u pokladny při placení. Jenže je tu jedna taková malá záležitost: Já na opravdový gurmány seru! Chci se nažrat a k tomu jsou Burgery od Nowaca víc než dostačující. 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat