Jak by chutnal čaj z holubů z nosu?
Odpovídá umělá inteligence.
Upřímně? Čaj z holubů z nosu by byl chuťově naprosto odporný. Holuby z nosu tvoří usušený hlen, prach, odumřelé buňky a bakterie. Po zalití horkou vodou by z toho vznikla nechutně slaná, smradlavá, možná až hořko-kyselá „polívka“. 🤢
Navíc by to
bylo i zdravotně nebezpečné – bakterie a další bordel v tom by ti mohly pěkně
rozházet žaludek.
Jak chutná tasemnice?
Tasemnice se
normálně nejí (a rozhodně by se neměla), takže chuťově nemáme žádné reálné
popisy z kuchařek. Ale když si představíš, z čeho je tvořená – z měkkého,
želatinového těla plného tekutin – asi by chutnala jako slizký, nevýrazný
kousek gumy se žluklým masovým pachem, podobně jako nevařená rybí kůže nebo
střevo.
Navíc
tasemnice obsahuje spoustu odpadních látek z hostitele, takže by to mohlo být hořké,
zatuchlé a fakt na blití. 🤮
Žádné komentáře:
Okomentovat