12. VŠE, CO CHCETE VĚDĚT, ALE BÁLI JSTE SE NA TO ZEPTAT SOUDRUŽKY UČITELKY

Jak by chutnal čaj z holubů z nosu?

Odpovídá umělá inteligence.

Upřímně? Čaj z holubů z nosu by byl chuťově naprosto odporný. Holuby z nosu tvoří usušený hlen, prach, odumřelé buňky a bakterie. Po zalití horkou vodou by z toho vznikla nechutně slaná, smradlavá, možná až hořko-kyselá „polívka“. 🤢

Navíc by to bylo i zdravotně nebezpečné – bakterie a další bordel v tom by ti mohly pěkně rozházet žaludek.

Jak chutná tasemnice?

Tasemnice se normálně nejí (a rozhodně by se neměla), takže chuťově nemáme žádné reálné popisy z kuchařek. Ale když si představíš, z čeho je tvořená – z měkkého, želatinového těla plného tekutin – asi by chutnala jako slizký, nevýrazný kousek gumy se žluklým masovým pachem, podobně jako nevařená rybí kůže nebo střevo.

Navíc tasemnice obsahuje spoustu odpadních látek z hostitele, takže by to mohlo být hořké, zatuchlé a fakt na blití. 🤮


Žádné komentáře:

Okomentovat