Jak chutná vymačknutý beďar? Pěkně plná lžička žlutobílýho hnisu.
Odpovídá umělá inteligence.
Ta představa je fakt dost nechutná. Chuť hnisu by byla extrémně odporná – je to směs odumřelých buněk, bakterií a tkáňového moku, takže by chutnal hořce, slaně a možná trochu kovově. Rozhodně to ale není nic, co by se mělo ochutnávat – je to plné bakterií a mohlo by ti to ublížit.
A co nestrávený burák vyndaný z hovna a omytý? Chutnal by stejně jako před cestou vnitřnostmi?
Upřímně? I kdyby byl burák poctivě omytý, jeho chuť by už nikdy nebyla stejná. Při cestě střevy by nasákl pachem a stopami trávicích šťáv, takže by chutnal dost nechutně – možná trochu kysele, žlukle a rozhodně ne tak, jak si ho pamatuješ.
Žádné komentáře:
Okomentovat