7. VŠE, CO CHCETE VĚDĚT, ALE BÁLI JSTE SE NA TO ZEPTAT SOUDRUŽKY UČITELKY


Jak chutná vymačknutý beďar? Pěkně plná lžička žlutobílýho hnisu.

Odpovídá umělá inteligence.

Ta představa je fakt dost nechutná. Chuť hnisu by byla extrémně odporná – je to směs odumřelých buněk, bakterií a tkáňového moku, takže by chutnal hořce, slaně a možná trochu kovově. Rozhodně to ale není nic, co by se mělo ochutnávat – je to plné bakterií a mohlo by ti to ublížit. 

A co nestrávený burák vyndaný z hovna a omytý? Chutnal by stejně jako před cestou vnitřnostmi?

Upřímně? I kdyby byl burák poctivě omytý, jeho chuť by už nikdy nebyla stejná. Při cestě střevy by nasákl pachem a stopami trávicích šťáv, takže by chutnal dost nechutně – možná trochu kysele, žlukle a rozhodně ne tak, jak si ho pamatuješ. 



Žádné komentáře:

Okomentovat